top of page
"Een heel fijne ervaring! Toffe manier van lesgeven en je voelt je meteen op je gemak. Zeker de moeite waard !"

Robbe


"Zeer gëengageerde deskundige leerkracht. Super..."

Wilfried


"Éloïse is a wonderful person with a lovely flair for teaching. Very warm and encouraging and I felt instantly at ease with her. I highly recommend her as a teacher."

Raymond


"Gisteren eerste les gehad bij Eloise. Heeft veel energie en geeft die ook door. Je bent er ook op je gemak. Heb mijn stem op een andere manier leren ontdekken. Heb ook ondervonden dat je meer uit je stem kan halen Dan je denkt mits gebruik van de juiste techniek. Ben zeer tevreden!"

Geert


"Super blij dat ik bij Éloïse terecht ben gekomen. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar en het is onwaarschijnlijk wat zij mij op korte tijd heeft bijgebracht."

Karen
 

Van beginners tot gevorderden !

Ik geef les aan zangers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

 

Omdat ik zelf veel podiumervaring heb opgedaan in verschillende stijlen zoals jazz, pop en rock maar ook klassiek en opera kan ik me flexibel opstellen tijdens het lesgeven en kan ik me aanpassen aan uw muzikale wensen !

image00002.jpeg
Coaching op maat 
image00007.jpeg

Zangtechniek

Mijn leerlingen zijn zowel beginners als gevorderden die hun carrière richting willen geven.

 

Door het zingen begeleid ik u onderweg naar met meer zelfvertrouwen in de wereld te staan.

 

Ik ben hier om jullie te begeleiden jullie stem te onderken en te waarderen. Iedereen kan zingen, daar ben ik van overtuigd !

image00045.jpeg

Van Opera zangeres naar pedagoog

Vanaf 2013 was mijn carrière gelanceerd als soliste. Ik heb de meeste ‘jeune premiere’ rollen van bekende operettes gezongen.

 

In 2019 was ik verkozen als sopraan soliste bij Opera Vlaanderen in de voorstelling Het Speelgoed van Spallanzani, een voorstelling voor kinderen.

bottom of page